מרכיבים:
600 גר' שייטל עגל טרי
מלח
פלפל גרוס
לסלט:
עלי כוסברה
בצל סגול
גזר
עגבניות שרי
קולורבי
בצל ירוק
לרוטב:
2 כפות צ'ילי חריף
4 כפות צ'ילי מתוק
4 כפות סויה
2 שיני שום טרי כתוש
כפית ג'ינג'ר כתוש
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד.
את השייטל חותכים ל- 4 נתחים במשקל 150 גר' כל אחד.
משמנים , מתבלים במלח ופלפל וצולים במחבת חמה לדרגת מידיום רייר.
מוציאים ומקררים .
מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ומניחים בקערית ההגשה.
את הבשר חותכים לרצועות ומניחים מעל.
מגישים מיד.
צילום דניאל לילה