סלט שייטל צרוב ויאטנמי

מרכיבים:600 גר' שייטל עגל טרי מלח פלפל גרוס לסלט: עלי כוסברהבצל סגול גזרעגבניות שרי קולורבי בצל ירוק לרוטב: 2 כפות צ'ילי חריף 4 כפות צ'ילי מתוק4 כפות סויה 2 שיני שום טרי כתושכפית ג'ינג'ר כתוש אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד. את השייטל חותכים ל- 4 נתחים במשקל 150 גר' כל אחד.משמנים , מתבלים במלח ופלפל וצולים במחבת חמה לדרגת מידיום רייר.מוציאים ומקררים .מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ומניחים בקערית ההגשה. את הבשר חותכים לרצועות ומניחים מעל. מגישים מיד. צילום דניאל לילה

מרכיבים:
600 גר' שייטל עגל טרי
מלח
פלפל גרוס

לסלט:
עלי כוסברה
בצל סגול
גזר
עגבניות שרי
קולורבי
בצל ירוק

לרוטב:
2 כפות צ'ילי חריף
4 כפות צ'ילי מתוק
4 כפות סויה
2 שיני שום טרי כתוש
כפית ג'ינג'ר כתוש

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד.
את השייטל חותכים ל- 4 נתחים במשקל 150 גר' כל אחד.
משמנים , מתבלים במלח ופלפל וצולים במחבת חמה לדרגת מידיום רייר.
מוציאים ומקררים .
מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ומניחים בקערית ההגשה.
את הבשר חותכים לרצועות ומניחים מעל.
מגישים מיד.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר