בסניף תל אביב:
קבב של הקצב איל מכצ'לה
חומרים:
1 ק"ג בשר טחון לקבב
בצל
חצי זר פטרוזיליה
כוסברה לפי הטעם
מלח, פלפל שחור, בהרט
אופן ההכנה:
לשים במעבד מזון את הבצל, פטרוזיליה ותבלינים, ולטחון.
להוסיף לבשר ולערבב ידנית.
ליצור קבבים ולצלות על האש.
בכל הסניפים:
פרגיות ברוטב עגבניות מיובשות של השף אורן וייס
חומרים:
2 קילו פרגיות
צרור אורגנו
6 עגבניות חצויות
3 בצלים גדולים חצויים
400 גר' עגבניות שרי מיובשות
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לערבב עת העגבניות והבצלים עם שמן זית ומלח גס ולצלות בתנור 20 דקות בחום גבוה עד השחמה.
במעבד מזון לטחון את כל המרכיבים של הסלסה.
לתבל את הפרגיות במלח ופלפל לפני הצלייה על גריל או מחבת פסים שחוממה מראש.
להגיש את הסלסה עם הפרגיות.
סלט פסטה פלפלים זיתים וצלפים של השפית טלי אלעד
חומרים:
פסטה מסולסלת מבושלת לפי הוראות היצרן
ארטישוק קלוי חתוך לקוביות
פלפל פפדיו
זיתים מגולענים משני סוגים
שמיר קצוץ
צלפים
מלח,
פלפל
שמן זית
מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים.
מתבלים לפי הטעם.