אסאדו בקר על העצם (קשתית) בצלייה ארוכה

מצרכים:2 ק"ג נתחי אסאדו על העצם, פרוס לרוחבומלח גספלפל שחור גרוסזרעי חרדל 5 גבעולי רוזמרין2 כפות חרדל3 תפוחי אדמה פרוסים דק עם הקליפה2 כפות דבשאופן ההכנה:מניחים את האסאדו בתבנית.מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס, זרעי חרדל ורוזמרין.מורחים חרדל ומעסים את הבשר היטב.מוסיפים את הדבש, מעסים שוב.מכסים ברדיד אלומינים וצולים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 4 שעות.את תפוחי האדמה משרים במי קרח, מסננים ומייבשים.מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.מוציאים לנייר סופגהגשה:לאחר 4 שעות מוציאים את האסאדו ומגישים לצד תפוחי אדמה.מומלץ להגיש בליווי רוטב ברביקיו.צילום אריה ויסמין

מצרכים:
2 ק"ג נתחי אסאדו על העצם, פרוס לרוחבו
מלח גס
פלפל שחור גרוס
זרעי חרדל
5 גבעולי רוזמרין
2 כפות חרדל
3 תפוחי אדמה פרוסים דק עם הקליפה
2 כפות דבש

אופן ההכנה:
מניחים את האסאדו בתבנית.
מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס, זרעי חרדל ורוזמרין.
מורחים חרדל ומעסים את הבשר היטב.
מוסיפים את הדבש, מעסים שוב.
מכסים ברדיד אלומינים וצולים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 4 שעות.
את תפוחי האדמה משרים במי קרח, מסננים ומייבשים.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
מוציאים לנייר סופג

הגשה:
לאחר 4 שעות מוציאים את האסאדו ומגישים לצד תפוחי אדמה.
מומלץ להגיש בליווי רוטב ברביקיו.

צילום אריה ויסמין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר