מצרכים:
2 ק"ג נתחי אסאדו על העצם, פרוס לרוחבו
מלח גס
פלפל שחור גרוס
זרעי חרדל
5 גבעולי רוזמרין
2 כפות חרדל
3 תפוחי אדמה פרוסים דק עם הקליפה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
מניחים את האסאדו בתבנית.
מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס, זרעי חרדל ורוזמרין.
מורחים חרדל ומעסים את הבשר היטב.
מוסיפים את הדבש, מעסים שוב.
מכסים ברדיד אלומינים וצולים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 4 שעות.
את תפוחי האדמה משרים במי קרח, מסננים ומייבשים.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
מוציאים לנייר סופג
הגשה:
לאחר 4 שעות מוציאים את האסאדו ומגישים לצד תפוחי אדמה.
מומלץ להגיש בליווי רוטב ברביקיו.
צילום אריה ויסמין