נקניקיות גריל ברוטב טריאקי

מצרכים:לרוטב טריאקי: כוס 300 מ"ל רוטב סויה (מכל סוג)1 כוס 300 גרם סוכר 1 כוס וחצי 450 מ"ל מים1 שן שום אחת כתושה1 מקל לימון גראס 1 כפית קצוצה שורש ג'ינג'ר מגורד1 פלפל צילי קצוץ דקמצרכים נוספים: 1 חבילה נקניקיות ביס 400 גרם "מעדני יחיעם" 1 פיתה גדולה1 כף שמן זית תוספת אפשרית:מעט עירית קצוצה ו/או שומשום אופן ההכנה: מכניסים את כל החומרים של רוטב הטריקאי לסיר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה לצמצום המים. מסננים את הנוזל מכל המשקעים. מניחים את הנקניקיות על הגריל, כשהאש עדיין לא חמה מדי. הופכים מכל הצדדים לדרגת צליה עדינה. פורסים פיתה גדולה על מחבת ברזל. מברישים את הפיתה עם מעט שמן זית ועליה מניחים את הנקניקיות. מברישים את הנקניקיות עם רוטב הטריאקי ומכניסים לתנור עד להגשה.לפני ההגשה, מפזרים מעט עירית קצוצה ושומשום. צילומים וסטיילינג: מאירקוקבוק

מצרכים:
לרוטב טריאקי:
כוס 300 מ"ל רוטב סויה (מכל סוג)
1 כוס 300 גרם סוכר
1 כוס וחצי 450 מ"ל מים
1 שן שום אחת כתושה
1 מקל לימון גראס
1 כפית קצוצה שורש ג'ינג'ר מגורד
1 פלפל צילי קצוץ דק

מצרכים נוספים:
1 חבילה נקניקיות ביס 400 גרם "מעדני יחיעם"
1 פיתה גדולה
1 כף שמן זית
תוספת אפשרית:
מעט עירית קצוצה ו/או שומשום

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים של רוטב הטריקאי לסיר ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה לצמצום המים.
מסננים את הנוזל מכל המשקעים.
מניחים את הנקניקיות על הגריל, כשהאש עדיין לא חמה מדי.
הופכים מכל הצדדים לדרגת צליה עדינה.
פורסים פיתה גדולה על מחבת ברזל. מברישים את הפיתה עם מעט שמן זית ועליה מניחים את הנקניקיות.
מברישים את הנקניקיות עם רוטב הטריאקי ומכניסים לתנור עד להגשה.
לפני ההגשה, מפזרים מעט עירית קצוצה ושומשום.

צילומים וסטיילינג: מאירקוקבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר