ספריבס טלה שלם או פרוס ברוטב טריאקי

מצרכים:ספריבס טלה שלם או פרוס, ברוטב טריאקי אופן ההכנה:יש לצלות את נתח הספריבס על אש נמוכה מאוד לאורך 20-30 דקות.את הנתח מומלץ להתחיל לצלות על הרשת מהצד של העצם.בנתח הפרוס יש לצלות את שלושת הצדדים הנותרים. ובנתח השלם רק את הצד השני. המרינדה נותנת צבע שחום לספריבס הצלוי (אל בהלה, זה הצבע הרצוי).צילום סטודיו דרור כץ

מצרכים:
ספריבס טלה שלם או פרוס, ברוטב טריאקי 

אופן ההכנה:
יש לצלות את נתח הספריבס על אש נמוכה מאוד לאורך 20-30 דקות.
את הנתח מומלץ להתחיל לצלות על הרשת מהצד של העצם.
בנתח הפרוס יש לצלות את שלושת הצדדים הנותרים. ובנתח השלם רק את הצד השני. ה
מרינדה נותנת צבע שחום לספריבס הצלוי (אל בהלה, זה הצבע הרצוי).

צילום סטודיו דרור כץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר