מצרכים:
300 גרם כבד בקר
300 גרם שקדי עגל
300 גרם לב עגל
10 שיפודי ברזל או עץ
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כפית כמון
3 שיני שום כתוש
רבע כוס שמן זית
200 גרם עגבניות שרי
אופן ההכנה:
את כול הבשר לחתוך לקוביות ולהניח בקערת ערבוב.
להוסיף את כול התבלינים ואת שמן הזית.
לערבב היטב ולהשאיר במרינדה כשעתיים.
אם משפדים בשיפודי עץ, מומלץ להשרות אותם במים כחצי שעה לפני שמשפדים, על מנת שלא ישרפו על הגריל
לוקחים שיפוד ונועצים את הבשר: לסירוגין שקדי עגל, לב וכבד.
ביניהם ניתן לשפד עגבניות שרי או להגיש עגבניות צלויות בגריל ליד.