שיפודי חלקי פנים

מצרכים:300 גרם כבד בקר300 גרם שקדי עגל300 גרם לב עגל10 שיפודי ברזל או עץמלח גספלפל שחור גרוס1 כפית כמון3 שיני שום כתושרבע כוס שמן זית 200 גרם עגבניות שריאופן ההכנה:את כול הבשר לחתוך לקוביות ולהניח בקערת ערבוב.להוסיף את כול התבלינים ואת שמן הזית.לערבב היטב ולהשאיר במרינדה כשעתיים.אם משפדים בשיפודי עץ, מומלץ להשרות אותם במים כחצי שעה לפני שמשפדים, על מנת שלא ישרפו על הגריל לוקחים שיפוד ונועצים את הבשר: לסירוגין שקדי עגל, לב וכבד.ביניהם ניתן לשפד עגבניות שרי או להגיש עגבניות צלויות בגריל ליד.

מצרכים:
300 גרם כבד בקר
300 גרם שקדי עגל
300 גרם לב עגל
10 שיפודי ברזל או עץ
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כפית כמון
3 שיני שום כתוש
רבע כוס שמן זית
200 גרם עגבניות שרי

אופן ההכנה:
את כול הבשר לחתוך לקוביות ולהניח בקערת ערבוב.
להוסיף את כול התבלינים ואת שמן הזית.
לערבב היטב ולהשאיר במרינדה כשעתיים.
אם משפדים בשיפודי עץ, מומלץ להשרות אותם במים כחצי שעה לפני שמשפדים, על מנת שלא ישרפו על הגריל
לוקחים שיפוד ונועצים את הבשר: לסירוגין שקדי עגל, לב וכבד.
ביניהם ניתן לשפד עגבניות שרי או להגיש עגבניות צלויות בגריל ליד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר