מרינדות לבשר ולעוף

מרינדת סויהחומרים:2 כפות סויה2 כפות טריאקי2 שיני שום כתושותמעט צ'ילי2 כפות מים1 ס"מ שורש גינגר מגורראופן ההכנה:מכל המרכיבים מכינים מרינדה בה שמים את העוף עד רגע ההכנה, עדיף ל- 24 שעות.מרינדת תבלינים פיקנטיתחומרים: 1 כפית תבלין סטיק1 כפית כמון1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם1 כפית חואיג' למרק2 כפות שמן2 שיני שום כתושות מלח לפי הטעםאופן ההכנה:מערבבים ומשרים את העוף ל- 24 שעות.

מרינדת סויה
חומרים:
2 כפות סויה
2 כפות טריאקי
2 שיני שום כתושות
מעט צ'ילי
2 כפות מים
1 ס"מ שורש גינגר מגורר

אופן ההכנה:
מכל המרכיבים מכינים מרינדה בה שמים את העוף עד רגע ההכנה, עדיף ל- 24 שעות.

מרינדת תבלינים פיקנטית
חומרים:
1 כפית תבלין סטיק
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם
1 כפית חואיג' למרק
2 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים ומשרים את העוף ל- 24 שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר