מצרכים:
חבילה של 500 גרם אטריות ביצים
300 גרם רצועות סינטה/פילה/אנטריקוט
חופן נבטים
רצועות פלפל אדום
פרוסות של כ- 7 פטריות
רצועות 1 גזר
2 שיני שום כתושות
חופן של עלי כרוב קצוצים
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד או כתוש או קצוץ
2 כפות בצל ירוק
לרוטב:
4 כפות סויה
4 כפות צ'ילי מתוק
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה:
את אטריות הנודלס לבשל לפי הוראות היצרן.
לצנן.
לשמן מחבת חמה מאוד – מומלץ להשתמש בווק.
מחממים שמן היטב ומוסיפים את הבשר.
צורבים כדקה ומוסיפים את הגזר הפלפלים והכרוב על להבה גבוהה מאוד.
מקפיצים כדקה נוספת ומוסיפים פטריות וג'ינג'ר.
מקפיצים עוד כ-2 דקות.
מוסיפים את האטריות המבושלות פנימה.
מקפיצים מעט ומוסיפים את הרוטב.
מקפיצים היטב להתמזגות טעמים.
מוסיפים את הבצל הירוק ומגישים.
מומלץ להגיש בליווי בוטנים קצוצים.
צילום יסמין ואריה