רצועות בקר מוקפצות עם ירקות ונודלס ברוטב אסייאתי

מצרכים:חבילה של 500 גרם אטריות ביצים300 גרם רצועות סינטה/פילה/אנטריקוטחופן נבטיםרצועות פלפל אדוםפרוסות של כ- 7 פטריותרצועות 1 גזר2 שיני שום כתושותחופן של עלי כרוב קצוציםחצי כפית ג'ינג'ר מגורד או כתוש או קצוץ2 כפות בצל ירוקלרוטב:4 כפות סויה4 כפות צ'ילי מתוק1 כף שמן שומשוםאופן ההכנה:את אטריות הנודלס לבשל לפי הוראות היצרן.לצנן.לשמן מחבת חמה מאוד – מומלץ להשתמש בווק.מחממים שמן היטב ומוסיפים את הבשר.צורבים כדקה ומוסיפים את הגזר הפלפלים והכרוב על להבה גבוהה מאוד.מקפיצים כדקה נוספת ומוסיפים פטריות וג'ינג'ר.מקפיצים עוד כ-2 דקות.מוסיפים את האטריות המבושלות פנימה.מקפיצים מעט ומוסיפים את הרוטב.מקפיצים היטב להתמזגות טעמים.מוסיפים את הבצל הירוק ומגישים.מומלץ להגיש בליווי בוטנים קצוצים.צילום יסמין ואריה

מצרכים:
חבילה של 500 גרם אטריות ביצים
300 גרם רצועות סינטה/פילה/אנטריקוט
חופן נבטים
רצועות פלפל אדום
פרוסות של כ- 7 פטריות
רצועות 1 גזר
2 שיני שום כתושות
חופן של עלי כרוב קצוצים
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד או כתוש או קצוץ
2 כפות בצל ירוק

לרוטב:
4 כפות סויה
4 כפות צ'ילי מתוק
1 כף שמן שומשום

אופן ההכנה:
את אטריות הנודלס לבשל לפי הוראות היצרן.
לצנן.
לשמן מחבת חמה מאוד – מומלץ להשתמש בווק.
מחממים שמן היטב ומוסיפים את הבשר.
צורבים כדקה ומוסיפים את הגזר הפלפלים והכרוב על להבה גבוהה מאוד.
מקפיצים כדקה נוספת ומוסיפים פטריות וג'ינג'ר.
מקפיצים עוד כ-2 דקות.
מוסיפים את האטריות המבושלות פנימה.
מקפיצים מעט ומוסיפים את הרוטב.
מקפיצים היטב להתמזגות טעמים.
מוסיפים את הבצל הירוק ומגישים.
מומלץ להגיש בליווי בוטנים קצוצים.

צילום יסמין ואריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר