מצרכים:
700 גרם בשר טחון
2 פרוסות לחם רטובות ללא החלק הקשה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף אורגנו יבש
כפית שום כתוש
1 בצל מגורד
מלח
פלפל
2 כפות מים
לרוטב:
10 עגבניות
4 שיני שום פרוס
1פלפל חריף
1פפריקה
מלח
פלפל
רבע כוס שמן זית
חופן עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
מערבבים את כול המרכיבים ביחד ומקררים.
יוצרים כדורים יציבים ומניחים בקערה.
בסיר מחממים שמן זית, מוסיפים את העגבניות והפלפל ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את השום והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כחצי כוס מים.
מניחים את הקציצות פנימה ומוסיפים את הבזיליקום.
מבשלים 25 דקות על אש נמוכה.
לוקחים חבילה של פסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
מוסיפים את הפסטה לסיר הקציצות, מערבבים ומגישים.
צילום יסמין ואריה