נתח אנטרקוט עסיסי עם מרינדה של חרדל עם עשבי תיבול. כמה דקות עבודה ופשוט להניח את הנתח בתנור או על הגריל, ויש לכם ארוחה מושלמת חגיגית ומשביעה.
מצרכים:
1.8 ק"ג אנטרקוט (בתוך רשת – לבקש מהקצב)
8 שיני שום
3 ענפים רוזמרין
3 עלי דפנה
מלח גס ופלפל שחור גרוס
6 כפות גדושות של חרדל ועשבי תיבול
אופן ההכנה:
מניחים את נתח האנטרקוט על משטח עבודה ומפזרים (מתחת לרשת) את שיני השום, רוזמרין, מלח ופלפל.
מורחים היטב את החרדל על הבשר ומניחים בתוך תבנית מכוסה, במקרר למשך שלוש שעות עד לילה שלם.
מכניסים את הנתח לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות ל- 20 דקות.
מורידים את החום ל- 200 מעלות וצולים כ- 30-40 דקות נוספות, תלוי במידת הצלייה הרצויה.
ניתן להגיש עם תפו"א אפויים.
צילום לירון אלמוג