בשר ראש נוסח קזבלנקה

מצרכים ל 6-8 מנות:1ק"ג בשר ראש [חתוך לקוביות לאחר בישול]10 יח' שיני שום200 גר' פול ירוק [סנפרוסט]1 חבילת עלי מנגולד חתוך גס1חבילת כוסברה קצוצה2 יח' פלפל חריף ירוק2 כפות לימון כבוש3 כפות פריקה מתוקה1 כף כמון1 כפית כורכום1 כף מרק עוף3 יח' פלפל שטה חריף1/2 כוס שמן קנולה1/2 ליטר מיםאופן ההכנה:מטגנים את השום עד להזהבה.מוסיפים את הפלפל החריף.מוסיפים את בשר הראש, מכסים במים ומביאים לרתיחה.מוסיפים פול ירוק, עלי מנגול, כוסברה ולימון כבוש.מתבלים בפפריקה, כמון, מרק עוף ופלפל שטה שלם.מבשלים כחצי שעה עד לצמצום הרוטב.המלצת השף:מומלץ לבשל ולהגיש בטאג'ין מסורתי

מצרכים ל 6-8 מנות:
1ק"ג בשר ראש [חתוך לקוביות לאחר בישול]
10 יח' שיני שום
200 גר' פול ירוק [סנפרוסט]
1 חבילת עלי מנגולד חתוך גס
1חבילת כוסברה קצוצה
2 יח' פלפל חריף ירוק
2 כפות לימון כבוש
3 כפות פריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כפית כורכום
1 כף מרק עוף
3 יח' פלפל שטה חריף
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 ליטר מים

אופן ההכנה:
מטגנים את השום עד להזהבה.
מוסיפים את הפלפל החריף.
מוסיפים את בשר הראש, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים פול ירוק, עלי מנגול, כוסברה ולימון כבוש.
מתבלים בפפריקה, כמון, מרק עוף ופלפל שטה שלם.
מבשלים כחצי שעה עד לצמצום הרוטב.

המלצת השף:
מומלץ לבשל ולהגיש בטאג'ין מסורתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר