רוטב עגבניות לקציצות בשר

מצרכים:2-3 עגבניות אדומות ובשלות1 בצל1 כף רסק עגבניות1 כפית סוכר1 כף פפריקה מתוקה1/2 כפית פלפל לבן1 כפית בזיליקום יבש1 כפית מלח3 כפות שמןאופן ההכנה:לקצץ את הבצל לקוביות קטנות.לגרר את העגבניות במגרדת.להניח סיר עם 3 כפות שמן על להבה ולטגן את הבצל עד לשקיפות.להוסיף לסיר את הפפריקה, הפלפל לבן ובזיליקום.לערבב כ- 20 שניות לפתיחת טעמים.להוסיף לסיר עגבניות מגוררות, סוכר, רסק עגבניות ולערבב.להוסיף 2 כוסות מים ואת המלח ולהביא לרתיחה.להוסיף את הקציצות לסיר כשהן קפואות על הרוטב.לכסות את הקציצות, להנמיך להבה ולבשל כ 20 דקות או עד לצמצום הרוטב להגשה עם פסטה: בסיר נפרד מרתיחים את הפסטה ומסננים. טיפ קטן:הרוטב תמיד מחכה לפסטה. בהגשה יש לצקת מהרוטב והקציצות על הפסטהסמדי בומבה יוצאת עם ליין קציצות ביתיות בשיתוף עם מותג הבשר 'אסליעמוס'. בסדרה קציצות הבשר של סמדי עם התיבול המיוחד שלה הכולל ראס אל חנות – תערובת במתכון אישי. בסדרה: קציצות , כדורי בשר, וראשי ארטישוק טריים ממולאים בבשר טחון איכותי.אסליעמוס, רח' המחקר 1, אזור תעשייה הצפוני, אשדוד, 08.8522696

מצרכים:
2-3 עגבניות אדומות ובשלות
1 בצל
1 כף רסק עגבניות
1 כפית סוכר
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית בזיליקום יבש
1 כפית מלח
3 כפות שמן

אופן ההכנה:
לקצץ את הבצל לקוביות קטנות.
לגרר את העגבניות במגרדת.
להניח סיר עם 3 כפות שמן על להבה ולטגן את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף לסיר את הפפריקה, הפלפל לבן ובזיליקום.
לערבב כ- 20 שניות לפתיחת טעמים.
להוסיף לסיר עגבניות מגוררות, סוכר, רסק עגבניות ולערבב.
להוסיף 2 כוסות מים ואת המלח ולהביא לרתיחה.
להוסיף את הקציצות לסיר כשהן קפואות על הרוטב.
לכסות את הקציצות, להנמיך להבה ולבשל כ 20 דקות או עד לצמצום הרוטב

להגשה עם פסטה:
בסיר נפרד מרתיחים את הפסטה ומסננים.
 
טיפ קטן:
הרוטב תמיד מחכה לפסטה. בהגשה יש לצקת מהרוטב והקציצות על הפסטה

סמדי בומבה יוצאת עם ליין קציצות ביתיות בשיתוף עם מותג הבשר 'אסליעמוס'. בסדרה קציצות הבשר של סמדי עם התיבול המיוחד שלה הכולל ראס אל חנות – תערובת במתכון אישי. בסדרה: קציצות , כדורי בשר, וראשי ארטישוק טריים ממולאים בבשר טחון איכותי.

אסליעמוס, רח' המחקר 1, אזור תעשייה הצפוני, אשדוד, 08.8522696

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר