אושפלאו

חומרים:אורז יסמין – 2 כוסותקוביות בקר/כבש – 700 גר'בצל – 3 בצלים בינוניים פרוסים דקגזר – 3 גזרים בינונים חתוכים גפרוריםסלרי – מעט רק לטעם לנוזל בקרחומוס – 150 גר'צימוק כהה קטן – 50 גר'שמן קנולה – 2 כפותמלח – קורט (לפי הטעם)זרעי כמון – 1 כפיתכורכום – 1/2 כפיתנוזל בקר/כבש מסונן – 3 כוסותאופן ההכנה:מבשלים בתחילה את קוביות הבקר/כבש עד לריכוך עם מעט בצל, גזר וסלרי + קורט מלח ופלפל שחור גרוס.בסיום מסננים ושומרים את הנוזל.במקביל, מבשלים את החומוס המושרה עד לריכוך (אפשר גם לקנות קפוא ומוכן).מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ומקפיצים קלות.בנפרד, מטגנים את האורז.מוסיפים את כל המרכיבים ולבסוף את הנוזל בקר/כבש.מנמיכים אש ומבשלים עד 1/2 שעה.את ארוחות "שף הדרך" ניתן להשיג ברשת חנויות So Good של סונול ובחנויות נבחרות המפורטות ברשימה באתר האינטרנט. מחיר לצרכן: 35 ₪ למנה. הכשר של בד"צ "בית יוסף".סרטון הדגמה ביו-טיובצילום חגית גורן

חומרים:
אורז יסמין – 2 כוסות
קוביות בקר/כבש – 700 גר'
בצל – 3 בצלים בינוניים פרוסים דק
גזר – 3 גזרים בינונים חתוכים גפרורים
סלרי – מעט רק לטעם לנוזל בקר
חומוס – 150 גר'
צימוק כהה קטן – 50 גר'
שמן קנולה – 2 כפות
מלח – קורט (לפי הטעם)
זרעי כמון – 1 כפית
כורכום – 1/2 כפית
נוזל בקר/כבש מסונן – 3 כוסות

אופן ההכנה:
מבשלים בתחילה את קוביות הבקר/כבש עד לריכוך עם מעט בצל, גזר וסלרי + קורט מלח ופלפל שחור גרוס.
בסיום מסננים ושומרים את הנוזל.
במקביל, מבשלים את החומוס המושרה עד לריכוך (אפשר גם לקנות קפוא ומוכן).
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ומקפיצים קלות.
בנפרד, מטגנים את האורז.
מוסיפים את כל המרכיבים ולבסוף את הנוזל בקר/כבש.
מנמיכים אש ומבשלים עד 1/2 שעה.

את ארוחות "שף הדרך" ניתן להשיג ברשת חנויות So Good של סונול ובחנויות נבחרות המפורטות ברשימה באתר האינטרנט.
מחיר לצרכן: 35 ₪ למנה. הכשר של בד"צ "בית יוסף".

סרטון הדגמה ביו-טיוב

צילום חגית גורן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר