מצרכים ל-6 מנות
1 קג רצועות בקר (סינטה אנטריקות )
3 יח בצל סגול קלוף
חצי ליטר יין מרלו משובח
200 גרם פטריות שמפניון טריות
3 כפיות טימין קצוץ
1 כף אבקת מרק דגש
מלח ופלפל שחור
5 כפות שמן לטיגון
1 כף שום קצוץ
אופן ההכנה
את רצועות הבקר מרתיחים היטב עד לריכוך כ-30 דקות מסננים ומניחים בצד את הבצל חותכים לקוביות גסות ומטגנים בסיר עם השמן מוסיפים את השום
ואת רצועות הבקר מוסיפים את הפטריות ואת התבלינים מטגנים עד להזהבה מוסיפים את היין ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית מגישים על מצע אורז מתובל ומעטרים בענף טימין