אסאדו ביין עם פטריות וערמונים

חומרים:6 יח' אסאדו עגל (350 גרם למנה)1 כוס יין אדום יבש3 פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות של 1 ס"מ3 כוסות ציר בקרכפית פלפל שחור גרוס2 כפיות מלח3 כפות סוכר1 כף סוכר0.5 כוס יין אדום יבשקורט פלפל שחור גרוסקורט מלח גס200 גרם ערמונים קלופים קלוייםחבילת פטריות אנוקיחבילת פטריות שימאגיאופן ההכנה:מקמחים את מנות האסאדו ומטגנים קלות בסיר עם מעט שמן זית לסגירת הבשר.על המשקע שנוצר מוסיפים את הסוכר עד ליצירת קרמל, יוצקים את כוס היין ומצמצמים מעט. מוסיפים את ציר הבקר. משלימים טעם במלח פלפל ומרתיחים עד להסמכה קלה. יוצקים את הרוטב על האסאדו, מכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 3 שעות.להכנת הרוטב:מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה ויוצרים קרמל מהסוכר. מוסיפים את היין ומצמצמים קלות.מוסיפים את הערמונים.במחבת נפרדת מקפיצים את הפטריות עם המלח והפלפל ומחברים יחד.הגשה: מומלץ להגיש על קרם תפוחי אדמה.

חומרים:
6 יח' אסאדו עגל (350 גרם למנה)
1 כוס יין אדום יבש
3 פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות של 1 ס"מ
3 כוסות ציר בקר
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח
3 כפות סוכר
1 כף סוכר
0.5 כוס יין אדום יבש
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
200 גרם ערמונים קלופים קלויים
חבילת פטריות אנוקי
חבילת פטריות שימאגי

אופן ההכנה:
מקמחים את מנות האסאדו ומטגנים קלות בסיר עם מעט שמן זית לסגירת הבשר.
על המשקע שנוצר מוסיפים את הסוכר עד ליצירת קרמל, יוצקים את כוס היין ומצמצמים מעט.
מוסיפים את ציר הבקר.
משלימים טעם במלח פלפל ומרתיחים עד להסמכה קלה.
יוצקים את הרוטב על האסאדו, מכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 3 שעות.
להכנת הרוטב:
מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה ויוצרים קרמל מהסוכר.
מוסיפים את היין ומצמצמים קלות.
מוסיפים את הערמונים.
במחבת נפרדת מקפיצים את הפטריות עם המלח והפלפל ומחברים יחד.

הגשה:
מומלץ להגיש על קרם תפוחי אדמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר