קרפצי'ו אנטריקוט בנבטי ברוקולי

חומרים ל- 6 סועדים:480 גרם אנטריקוט מיושן60 גרם נבטי ברוקוליכפית מלח אטלנטי0.5 כפית פלפל שחור גרוס עדין2 כפות שמן זית אופן ההכנה:פורסים את נתח האנטריקוט לשניים לרוחבו. עוטפים בניילון נצמד תוך יצירת צינור עגול מכל נתח בנפרד.מקפיאים למשך כשעה בערך על מנת שהנתח יתקבע בצורתו. הגשה:מסירים את הניילון הנצמד ופורסים לפרוסות דקות מאוד (1-2 מ"מ, 5 עד 6 פרוסות למנה).מצלחתים מיד כדי שהקרפצי'ו לא יפשיר ויקרע.מניחים מעט נבטי ברוקולי מעל, לקישוט. ממש לפני ההגשה בוזקים שמן זית, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס עדין.   הדר סיטי טאואר רמת גן, רח' זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג, 03.7514141

חומרים ל- 6 סועדים:
480 גרם אנטריקוט מיושן
60 גרם נבטי ברוקולי
כפית מלח אטלנטי
0.5 כפית פלפל שחור גרוס עדין
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
פורסים את נתח האנטריקוט לשניים לרוחבו.

עוטפים בניילון נצמד תוך יצירת צינור עגול מכל נתח בנפרד.
מקפיאים למשך כשעה בערך על מנת שהנתח יתקבע בצורתו.

הגשה:
מסירים את הניילון הנצמד ופורסים לפרוסות דקות מאוד (1-2 מ"מ, 5 עד 6 פרוסות למנה).
מצלחתים מיד כדי שהקרפצי'ו לא יפשיר ויקרע.
מניחים מעט נבטי ברוקולי מעל, לקישוט.

ממש לפני ההגשה בוזקים שמן זית, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס עדין.

 

הדר סיטי טאואר רמת גן, רח' זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג, 03.7514141

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר