חומרים ל- 6 סועדים:
480 גרם אנטריקוט מיושן
60 גרם נבטי ברוקולי
כפית מלח אטלנטי
0.5 כפית פלפל שחור גרוס עדין
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
פורסים את נתח האנטריקוט לשניים לרוחבו.
עוטפים בניילון נצמד תוך יצירת צינור עגול מכל נתח בנפרד.
מקפיאים למשך כשעה בערך על מנת שהנתח יתקבע בצורתו.
הגשה:
מסירים את הניילון הנצמד ופורסים לפרוסות דקות מאוד (1-2 מ"מ, 5 עד 6 פרוסות למנה).
מצלחתים מיד כדי שהקרפצי'ו לא יפשיר ויקרע.
מניחים מעט נבטי ברוקולי מעל, לקישוט.
ממש לפני ההגשה בוזקים שמן זית, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס עדין.
הדר סיטי טאואר רמת גן, רח' זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג, 03.7514141