סינטה בקר צרובה וצלויה ברוטב סויה, ערמונים ופטריות

חומרים לשני סועדים:300 גרם סינטה בקר תרסיס שמן קנולה של פאם מלח ופלפל שחור לפי הטעם לרוטב סויה עם פטריות וערמונים: 1 שום קלוף וקצוץ 4 כפות רוטב סויה ימאסה 3 כפות מירין 1 כפית זנגביל טרי, קלוף וקצוץ דק קורנפלור 1 כוס מים בטמפרטורת החדר 1 חבילת ערמונים בוואקום 12 פטריות שמפיניון קטנותאופן ההכנה:מחממים מחבת בעלת תחתית עבה.מתבלים את הסינטה במלח, פלפל ומרססים בשמן קנולה.כאשר המחבת חמה צורבים את הסינטה עד לקבלת צבע יפה, כ- 30 שניות מכל צד.מכניסים את הסינטה לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות. (חשוב לבדוק שהסינטה לא עוברת את המידה הרצויה ולהגישה מדיום).מניחים את הסינטה הצלויה במקום חמים למשך 5 דקות ופורסים את נתח הבשר בעובי הרצוי.הכנת הרוטב:אל אותה המחבת מוסיפים סויה, שום, מירין וזנגביל.מוסיפים מיד ערמונים ופטריות ומביאים לרתיחה. מסמיכים את הרוטב עם מעט מים וקורנפלור, על ידי הוספת הקונפלור אל כוס המים (בטמפרטורת החדר), ומערבבים היטב עד לאיחוד.יוצקים על רוטב הסויה כאשר ברתיחה.חשוב לצקת את מסת הקורנפלור בהדרגה תוך כדי ערבוב, עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה. מסירים מהלהבה ומגישים לצד הסינטה. מסעדת Olive Leaf, שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300 אפשרות לחניה לאורחי המסעדה בחינם

חומרים לשני סועדים:
300 גרם סינטה בקר
תרסיס שמן קנולה של פאם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

לרוטב סויה עם פטריות וערמונים:
1 שום קלוף וקצוץ
4 כפות רוטב סויה ימאסה
3 כפות מירין
1 כפית זנגביל טרי, קלוף וקצוץ דק
קורנפלור
1 כוס מים בטמפרטורת החדר
1 חבילת ערמונים בוואקום
12 פטריות שמפיניון קטנות

אופן ההכנה:
מחממים מחבת בעלת תחתית עבה.
מתבלים את הסינטה במלח, פלפל ומרססים בשמן קנולה.
כאשר המחבת חמה צורבים את הסינטה עד לקבלת צבע יפה, כ- 30 שניות מכל צד.
מכניסים את הסינטה לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות.
(חשוב לבדוק שהסינטה לא עוברת את המידה הרצויה ולהגישה מדיום).
מניחים את הסינטה הצלויה במקום חמים למשך 5 דקות ופורסים את נתח הבשר בעובי הרצוי.

הכנת הרוטב:
אל אותה המחבת מוסיפים סויה, שום, מירין וזנגביל.
מוסיפים מיד ערמונים ופטריות ומביאים לרתיחה.
מסמיכים את הרוטב עם מעט מים וקורנפלור, על ידי הוספת הקונפלור אל כוס המים (בטמפרטורת החדר), ומערבבים היטב עד לאיחוד.
יוצקים על רוטב הסויה כאשר ברתיחה.
חשוב לצקת את מסת הקורנפלור בהדרגה תוך כדי ערבוב, עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה. מסירים מהלהבה ומגישים לצד הסינטה.

מסעדת Olive Leaf, שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300
אפשרות לחניה לאורחי המסעדה בחינם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר