אנטריקוט מיושן בגריל בארומת רוזמרין

חומרים לחמישה סועדים:1 ק"ג אנטריקוט מיושן איכותי5 כפות שמן זיתמלח גספלפל שחור גרוס5 יח' ענפים (קטנים) של רוזמריןאופן ההכנה:חותכים את האנטריקוט ל- 5 נתחים.מויצאים את הבשר כרבע שעה לפני הנחתו על הגריל (על מנת שיקבל את טמפרטורת החדר.מורחים את השמן על הבשר.מניחים את עלי הרוזמרין על הגריל ועליו מניחים את הבשר.כאשר הבשר על האש ממליחים ומפלפלים אותו ומכינים אותו למידה הרצויה.

חומרים לחמישה סועדים:
1 ק"ג אנטריקוט מיושן איכותי
5 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
5 יח' ענפים (קטנים) של רוזמרין

אופן ההכנה:
חותכים את האנטריקוט ל- 5 נתחים.
מויצאים את הבשר כרבע שעה לפני הנחתו על הגריל (על מנת שיקבל את טמפרטורת החדר.
מורחים את השמן על הבשר.
מניחים את עלי הרוזמרין על הגריל ועליו מניחים את הבשר.
כאשר הבשר על האש ממליחים ומפלפלים אותו ומכינים אותו למידה הרצויה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר