קבב רומני

מצרכים (כ- 14 יח'):1 ק"ג בשר עגל טחון 200 גר' שומן עגל טחון 1/2 כפית מלח1 כפית פלפל שחור גרוס דק1 כפית שום כתוש1 בצל בינוני קצוץ דק1/2 כוס מי סודהאופן ההכנה:מערבבים היטב את כל מרכיבי הקבב יחד.משהים במקרר ללילה או במשך כמה שעות.יוצרים קבבים עגולים או מאורכים ומניחים על האש.   מרינדו בשר מהגולן – 1599-50-30-80 ובאתר  צילום עומר מיכאלוב

מצרכים (כ- 14 יח'):
1 ק"ג בשר עגל טחון
200 גר' שומן עגל טחון
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 כפית שום כתוש
1 בצל בינוני קצוץ דק
1/2 כוס מי סודה

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל מרכיבי הקבב יחד.
משהים במקרר ללילה או במשך כמה שעות.
יוצרים קבבים עגולים או מאורכים ומניחים על האש.

 

מרינדו בשר מהגולן – 1599-50-30-80 ובאתר
 

צילום עומר מיכאלוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר