שקדי טלה, קרם דלעת, תמרים ופטריות

מתכון ל-4 סועדיםחומרים:300 גרם דלעת, נקייה מקליפה וגרעינים6 תמרים, מגולענים100 גרם גזר, קלוף1/2 כפית קינמון1/2 ליטר מים (לבישול)שמן זית400 גרם שקדי טלה, נקייםמלחפלפל100 גרם פטריות שמפניון או שימג'יאופן ההכנה:מבשלים את הדלעת, התמרים, הגזר וקינמון במים עד לריכוך.מסננים ומעבירים לטחינה בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.במחבת, שחוממה מראש עם שמן זית, צורבים את שקדי העגל, כ-2 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל, ומוציאים.באותה מחבת מקפיצים את הפטריות, ומניחים מעל השקדים והקרם.צילום שחר פליישמן

מתכון ל-4 סועדים

חומרים:
300 גרם דלעת, נקייה מקליפה וגרעינים
6 תמרים, מגולענים
100 גרם גזר, קלוף
1/2 כפית קינמון
1/2 ליטר מים (לבישול)
שמן זית
400 גרם שקדי טלה, נקיים
מלח
פלפל
100 גרם פטריות שמפניון או שימג'י

אופן ההכנה:
מבשלים את הדלעת, התמרים, הגזר וקינמון במים עד לריכוך.
מסננים ומעבירים לטחינה בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
במחבת, שחוממה מראש עם שמן זית, צורבים את שקדי העגל, כ-2 דקות מכל צד.
מתבלים במלח ופלפל, ומוציאים.
באותה מחבת מקפיצים את הפטריות, ומניחים מעל השקדים והקרם.

צילום שחר פליישמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר