המבורגר ישראלי כחול לבן

רכיבים (ל- 6 סועדים):750 גר' בשר בקר טחון (צוואר)250 גר' טלה טחון (פלדה/ שפונדרה)250 גר' בצל קצוץ דק 50 גר' פטרוזיליה קצוצה דק 5 גר' שום טרי קצוץ דק 25 גר' לחם לבן מושרה במים וסחוט (רק החלק הפנימי)1 כפית שטוחה כמון 2 כפיות מלח 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס דק אופן ההכנה: לשים את כל חומרי הגלם בקערת ערבוב עד קבלת מסה אחידה.מחלקים ל- 6 קציצות שוות (כ- 200 גר' לקציצה).משטחים ומעלים לצלייה על הגריל. יש לצלות למידת עשייה הרצויה.הצעה להגשה: 6 לחמניות המבורגר רצועות דקות של חסה פרוסות עגבנייה פרוסות מלפפון חמוץ טבעות בצל טרי על הבסיס של הלחמנייה מניחים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם. מעל מניחים את הקציצה הצלויה. מגישים עם טחינה לבנה מעל או לצד המנה.צילום אסף לוי

רכיבים (ל- 6 סועדים):
750 גר' בשר בקר טחון (צוואר)
250 גר' טלה טחון (פלדה/ שפונדרה)
250 גר' בצל קצוץ דק
50 גר' פטרוזיליה קצוצה דק
5 גר' שום טרי קצוץ דק
25 גר' לחם לבן מושרה במים וסחוט (רק החלק הפנימי)
1 כפית שטוחה כמון
2 כפיות מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס דק

אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הגלם בקערת ערבוב עד קבלת מסה אחידה.
מחלקים ל- 6 קציצות שוות (כ- 200 גר' לקציצה).
משטחים ומעלים לצלייה על הגריל.
יש לצלות למידת עשייה הרצויה.

הצעה להגשה:
6 לחמניות המבורגר
רצועות דקות של חסה
פרוסות עגבנייה
פרוסות מלפפון חמוץ
טבעות בצל טרי
על הבסיס של הלחמנייה מניחים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם.
מעל מניחים את הקציצה הצלויה.
מגישים עם טחינה לבנה מעל או לצד המנה.

צילום אסף לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר