קורן-דוג נקניקיות עגל על מקל

מצרכים (ל- 7 מנות):חבילת נקניקיות לגריל (450 גר')שמן לטיגון עמוקלבלילה:1 כוס קמח רגיל1 כוס קמח תירס1/2 כוס קוואקר1/2 כוס חלב קוקוס או מים2 ביצים קטנות1 כף גדושה שמן זית1 כף סילאן1 כף חרדל1/2 כפית סודה לשתייה1/2 כפית מלחלהגשה:מקלות/שיפודי עץ (לא חובה)קטשופמיונזאופן ההכנה:משפדים (ניתן לדלג על שלב "השיפוד").בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד כרבע שעה.מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקיה בבלילה עד לעטיפה מלאה.מטגנים בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים, מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת.סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ/מיונז/חרדל. ניתן להגיש לצד המנה גם "סלט תאילנדי" של גזר מגורד, עגבניות שרי, קשיו, ג'ינג'ר, רוטב סויה מלח ולימון.

מצרכים (ל- 7 מנות):
חבילת נקניקיות לגריל (450 גר')
שמן לטיגון עמוק

לבלילה:
1 כוס קמח רגיל
1 כוס קמח תירס
1/2 כוס קוואקר
1/2 כוס חלב קוקוס או מים
2 ביצים קטנות
1 כף גדושה שמן זית
1 כף סילאן
1 כף חרדל
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח

להגשה:
מקלות/שיפודי עץ (לא חובה)
קטשופ
מיונז

אופן ההכנה:
משפדים (ניתן לדלג על שלב "השיפוד").
בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים.
מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד כרבע שעה.
מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב.
טובלים כל נקניקיה בבלילה עד לעטיפה מלאה.
מטגנים בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים, מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת.
סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ/מיונז/חרדל.
ניתן להגיש לצד המנה גם "סלט תאילנדי" של גזר מגורד, עגבניות שרי, קשיו, ג'ינג'ר, רוטב סויה מלח ולימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר