חומרים למנה אחת:
קארה צלעות טלה
קוביות ירקות שורש שבושלו בתוך ציר טלה
גלדי בצל
אספרגוס
בוק צו'י
שמן זית
3-4 גבעולי מרווה
אופן ההכנה:
מחממים מחבת ויוצקים עליה שמן זית.
מוסיפים כמה גבעולי מרווה.
"סוגרים" את צלעות הטלה משני הצדדים.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הצלעות ל-18 דקות.
פורסים את הצלעות לזוגות, בין העצמות.
מניחים את הצלעות במרכז הצלחת.
יוצקים מסביב את קוביות ירקות השורש שבושלו בציר טלה.
מפזרים מסביב את האספרגוס, גלדי הבצל והבוק צ'וי.