צלעות טלה על ירקות אדמה

חומרים למנה אחת:קארה צלעות טלה קוביות ירקות שורש שבושלו בתוך ציר טלהגלדי בצלאספרגוס בוק צו'י שמן זית3-4 גבעולי מרווה אופן ההכנה:מחממים מחבת ויוצקים עליה שמן זית. מוסיפים כמה גבעולי מרווה. "סוגרים" את צלעות הטלה משני הצדדים.מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הצלעות ל-18 דקות. פורסים את הצלעות לזוגות, בין העצמות. מניחים את הצלעות במרכז הצלחת. יוצקים מסביב את קוביות ירקות השורש שבושלו בציר טלה.מפזרים מסביב את האספרגוס, גלדי הבצל והבוק צ'וי.

חומרים למנה אחת:
קארה צלעות טלה
קוביות ירקות שורש שבושלו בתוך ציר טלה
גלדי בצל
אספרגוס
בוק צו'י
שמן זית
3-4 גבעולי מרווה

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ויוצקים עליה שמן זית.

מוסיפים כמה גבעולי מרווה.

"סוגרים" את צלעות הטלה משני הצדדים.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הצלעות ל-18 דקות.
פורסים את הצלעות לזוגות, בין העצמות.
מניחים את הצלעות במרכז הצלחת.

יוצקים מסביב את קוביות ירקות השורש שבושלו בציר טלה.
מפזרים מסביב את האספרגוס, גלדי הבצל והבוק צ'וי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר