מנה אחת
חומרים:
200 גר' כבדי עוף
4 עגבניות שרי
1 כפית בצל קצוץ
8 פטריות שמפיניון
1 כף חמאה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
2 כפות קוניאק
1/2 כוס דמיגלאס (ציר בקר)
אופן ההכנה:
ממיסים כף חמאה במחבת, סוגרים את הכבד, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מניחים את הכבד בצלחת צדדית. מוסיפים למחבת את הבצל הקצוץ ו– 2 כפות קוניאק ויוצרים שלהבת.
מוסיפים את הפטריות ואת הדמיגלאס, נותנים לרוטב להצטמצם, מוסיפים את הכבד ועגבניות השרי והמנה מוכנה.
ניתן להגיש על מצע של פירה או אורז.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"