החומרים
1 נתח אנטריקוט 300 גר'
2 כפיות פלפל גרוס
קורט פלפל צ'ילי גרוס
4 כפות דבש דבורים טהור
50 גרם תערובת פירות יער (קפוא)
3 כפות רוטב בקר, מושלם בטעמו
1 כפות טימין טרי קצוץ
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
במחבת לחמם את השמן, להוסיף את הפלפל הגרוס והצ'ילי, להוסיף את הדבש ואת הפירות יער, לאדות כ-3 דקות, להוסיף את רוטב הבקר ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולצמצם עד מידת הסמיכות הרצויה.
את נתח האנטריקוט לצלות על המנגל למידת הצלייה הרצויה.
בהגשה לסדר את נתח האנטריקוט על צלחת ההגשה, לצקת מעל את הרוטב ולקשט בטימין