חומרים למנה אחת
70 גרם פרוסות דקיקות של פילה בקר חי
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
3 גרם פרמזאן
5 עלי ארגולה
לסלט חומוס
50 גרם חומוס מבושל של סנפרוסט
1 כפית מכל סוג: גזר, סלרי, בצל לבן ומנגולד
80 מל' רסק עגבניות (עשוי מעגביה טחונה בבלנדר עם שפיץ שן שום, מסוננת)
1 קמצוץ צ'יליירוק חריף
1 קמצוץ בצל ירוק שערות
1 עלה מנגולד חלוט וקצוץ
כפית קרם פרש
10 עלי כוסברה
אופן ההכנה
מתבלים את פרוסות הקרפצ'יו בכף שמן זית
מוסיפים 1 כף מיץ לימון טרי ומעט מלח, מפזרים מעל הקרפצ'יו פרמז'אן ומעט עלי ארגולה.
במקביל, מחממים סיר לחום בינוני עם כף שמן זית, מוסיפים ירקות ומאדים.
מוסיפים את עלה המנגולד ומאדים כדקה נוספת.
מתבלים הכל בצ'ילי, בצל ירוק, כמון, שמן כורכום, לימון וכוסברה.
יוצקים לקערה, שמים קרם פרש וכוסברה ומגישים לצד הקרפצ'יו.