מחבת סינייה כבש וטחינה על הגריל

חומרים ל- 4 מנות: 400 גר' בשר כבש טחון גס 4 עגבניות טריות ובשלות 4 פלפלים חריפים מלח ופלפל שחור טחון גסחצי כפית בהרט 4 כפות שמן זית 3 כפות צנוברים קלויים 2 בצלים מטוגנים היטב חתוכים גס כפית סומק אופן ההכנה: צולים את העגבניות והפלפל בגריל.קוצצים את העגבניות ומוסיפים לבשר יחד עם יתר המרכיבים מלבד הפלפל החריף הבצל והסומק.משמנים מחבת יצוקה וכבדה בשמן זית.מניחים שכבה דקה של בצל מטוגן.מניחים מהמסה שכבה בעובי 1 ס"מ.יוצקים מעל טחינה לבנה משובחת ומניחים את הפלפל החריף.מפזרים מעל סומק.מניחים על הגריל עם מכסה למשך כ- 10 דקות.להגשה:מקשטים בעלי פטרוזיליה טריים.צילום בן יוסטר

חומרים ל- 4 מנות:
400 גר' בשר כבש טחון גס
4 עגבניות טריות ובשלות
4 פלפלים חריפים
מלח ופלפל שחור טחון גס
חצי כפית בהרט
4 כפות שמן זית
3 כפות צנוברים קלויים
2 בצלים מטוגנים היטב חתוכים גס
כפית סומק

אופן ההכנה:
צולים את העגבניות והפלפל בגריל.
קוצצים את העגבניות ומוסיפים לבשר יחד עם יתר המרכיבים מלבד הפלפל החריף הבצל והסומק.
משמנים מחבת יצוקה וכבדה בשמן זית.
מניחים שכבה דקה של בצל מטוגן.
מניחים מהמסה שכבה בעובי 1 ס"מ.
יוצקים מעל טחינה לבנה משובחת ומניחים את הפלפל החריף.
מפזרים מעל סומק.
מניחים על הגריל עם מכסה למשך כ- 10 דקות.

להגשה:
מקשטים בעלי פטרוזיליה טריים.

צילום בן יוסטר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר