קבב קלאסי טעים טעים

מרכיבים:1 ק"ג בשר טחון (חצי כבש, חצי בקר)6 שיני שום1 בצל לבן, מגורד גס וסחוט1 בהרט1/2 פטרוזיליה קצוצה1/4 כוס נענע קצוצה1/2 כפית מלחקורט פלפל לתוספת ירקות צלויים בגריל:8 פרוסות חציל בעובי 1 ס"מ5 עגבניות, חצויות3 ראשי שום קצוצים5 קישואים, חצויים3 בצלים סגולים, חתוכים לרבעיםרבע כוס שמן זיתקורט מלחקורט פלפל אופן ההכנה:מניחים את כל חומרי הקבב בקערה ומערבבים היטב.מרטיבים את הידיים ומלפפים את התערובת על שיפודי מתכת רחבים. מניחים במקרר לשעה לפחות.צולים על הגריל כ-3 דקות מכל צד.הירקות: שמים את כל הירקות בתבנית גדולה ומושחים את הכל בשמן זית. ממליחים ומפלפלים.שמים על גריל חם למשך כ-5 דקות מכל צד, עד שהירקות חרוכים מעט ורכים קמעה. מגישים עם הקבבים.אופציה: להגיש עם טחינה ירוקה (טחינה עם פטרוזיליה, מלח, פלפל, שום, לימון)חברת "מבושלת" מספקת כ-40,000 מנות ביום ללקוחות מוסדיים ופרטיים ברחבי הארץ ובעולם.

מרכיבים:
1 ק"ג בשר טחון (חצי כבש, חצי בקר)
6 שיני שום
1 בצל לבן, מגורד גס וסחוט
1 בהרט
1/2 פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס נענע קצוצה
1/2 כפית מלח
קורט פלפל

לתוספת ירקות צלויים בגריל:
8 פרוסות חציל בעובי 1 ס"מ
5 עגבניות, חצויות
3 ראשי שום קצוצים
5 קישואים, חצויים
3 בצלים סגולים, חתוכים לרבעים
רבע כוס שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:
מניחים את כל חומרי הקבב בקערה ומערבבים היטב.
מרטיבים את הידיים ומלפפים את התערובת על שיפודי מתכת רחבים. מניחים במקרר לשעה לפחות.
צולים על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
הירקות: שמים את כל הירקות בתבנית גדולה ומושחים את הכל בשמן זית. ממליחים ומפלפלים.
שמים על גריל חם למשך כ-5 דקות מכל צד, עד שהירקות חרוכים מעט ורכים קמעה. מגישים עם הקבבים.

אופציה:
להגיש עם טחינה ירוקה (טחינה עם פטרוזיליה, מלח, פלפל, שום, לימון)

חברת "מבושלת" מספקת כ-40,000 מנות ביום ללקוחות מוסדיים ופרטיים ברחבי הארץ ובעולם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר