סופריטו בקר

מצרכים ל- 6 מנות:100 גר' בצל250 גר' קוביות תפו"א200 גר' קוביות בטטה200 גר' קוביות קישואים50 גר' ערמונים קלופים קצוצים גס100 גר' קוביות ארטישוק ירושלמי (מומלץ)500 גר' בשר מס' 5 חתוך לקוביותכפית מלח2/1 כפית פלפל שחור טחון4/1 כוס שמן קנולהאופן ההכנה:לטגן את כל קוביות הירקות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.לחמם את השמן בסיר נמוך להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עד להשחמה.להוציא לכלי נפרד.באותו שמן לטגן את הבצל עד להשחמה.להוסיף את הערמונים ולהחזיר את קוביות הבשר.להוסיף מים עד לכיסוי כל המוצרים.להוסיף את התבלינים ואבקת המרק.לבשל עם מכסה על אש קטנה כשעה.להוסיף את כל קוביות הירקות שטוגנו.להמשיך את הבישול באותו אופן עוד כשעה עד שהבשר רך.מסעדת MODERNדרך רופין 11, מוזיאון ישראל, ירושליםטל. 02-6480862

מצרכים ל- 6 מנות:
100 גר' בצל
250 גר' קוביות תפו"א
200 גר' קוביות בטטה
200 גר' קוביות קישואים
50 גר' ערמונים קלופים קצוצים גס
100 גר' קוביות ארטישוק ירושלמי (מומלץ)
500 גר' בשר מס' 5 חתוך לקוביות
כפית מלח
2/1 כפית פלפל שחור טחון
4/1 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:
לטגן את כל קוביות הירקות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.
לחמם את השמן בסיר נמוך להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עד להשחמה.
להוציא לכלי נפרד.
באותו שמן לטגן את הבצל עד להשחמה.
להוסיף את הערמונים ולהחזיר את קוביות הבשר.
להוסיף מים עד לכיסוי כל המוצרים.
להוסיף את התבלינים ואבקת המרק.
לבשל עם מכסה על אש קטנה כשעה.
להוסיף את כל קוביות הירקות שטוגנו.
להמשיך את הבישול באותו אופן עוד כשעה עד שהבשר רך.

מסעדת MODERN
דרך רופין 11, מוזיאון ישראל, ירושלים
טל. 02-6480862

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר