שיפודי כף עגל ברוטב ויאטנמי

שיפודי כף עגל ברוטב ויאטנמי על סלט כרוב וכוסברה      מצרכים:נתח כף עגל אדום אדום במשקל 1 ק"ג שמן קנולה פלפל גרוס לסלט הכרוב: כרוב לבן פרוס דקכרוב אדום פרוס דקעלי כוסברה שלמים בצל ירוק פרוס באלכסון בצל אדום פרוס דק קשיו קלוי לרוטב: 7 כפות סויה כשר 7כפות רוטב מייפל 3 כפות רוטב צ'ילי חריף או סרריצ'ה 2/3 כוס מיץ תפוזים 1/2 כוס שמן זית מיץ מליים אחד (או חצי לימון)3 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ שום פרוס אופן ההכנה: מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כלל החומרים. את נתח הכף חותכים לקוביות של 2X2 ס"מ, מתבלים בקערה במעט מהרוטב ומשפדים. צורבים על גריל חם תוך הברשה ברוטב. במקביל מערבבים את חומרי הסלט ומאחדים עם הרוטב. מושחים את השיפודים ברוטב ומניחים על הסלט.מעליהם מפזרים קשיו קלוי. הערה: מומלץ להוסיף מלח רק בתום הבישול, בהתאם לצורך, מאחר שהבשר מנוקר ומוכשר.   צילום דניאל לילה, סטיילינג עמית פרבר

שיפודי כף עגל ברוטב ויאטנמי על סלט כרוב וכוסברה     

מצרכים:
נתח כף עגל אדום אדום במשקל 1 ק"ג
שמן קנולה
פלפל גרוס

לסלט הכרוב:
כרוב לבן פרוס דק
כרוב אדום פרוס דק
עלי כוסברה שלמים
בצל ירוק פרוס באלכסון
בצל אדום פרוס דק
קשיו קלוי

לרוטב:
7 כפות סויה כשר
7כפות רוטב מייפל
3 כפות רוטב צ'ילי חריף או סרריצ'ה
2/3 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן זית
מיץ מליים אחד (או חצי לימון)
3 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ
שום פרוס

אופן ההכנה:
מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כלל החומרים.
את נתח הכף חותכים לקוביות של 2X2 ס"מ, מתבלים בקערה במעט מהרוטב ומשפדים.
צורבים על גריל חם תוך הברשה ברוטב.
במקביל מערבבים את חומרי הסלט ומאחדים עם הרוטב.
מושחים את השיפודים ברוטב ומניחים על הסלט.
מעליהם מפזרים קשיו קלוי.

הערה:
מומלץ להוסיף מלח רק בתום הבישול, בהתאם לצורך, מאחר שהבשר מנוקר ומוכשר.

 

צילום דניאל לילה, סטיילינג עמית פרבר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר