המבורגר עגל עם עגבניות צלויות ואיולי

מצרכים ל- 4 המבורגרים:700 גר' בשר עגל אדום אדום טחון גס כפית מלח מחוקה 1/2 כפית פלפל גרוס 3 כפות רוטב ברביקיו בצל לבן קצוץ דק דק מעט מי סודה לבצל פריך: בצל לבן פרוס עבה בלילת טמפורה 1 כוס קמח 1/2 כוס קורנפלור 1/4 כפית מלח 1/2 בקבוק בירה להרכבת ההמבורגרים:עגבניות פרוסות גסשמן זית עלי חסה לחמנייה עגולה איולי (או מיונז)אופן ההכנה: מערבבים את מוצרי הקציצות לתערובת אחידה.מוסיפים את מי הסודה ומניחים לשעה במקרר. מערבבים את הבצל בתערובת וצרים קציצות של כ- 200 גר'. הכנת העגבניות:את העגבניות מושחים בשמן זית ומתבלים.צורבים על מחבת גריל כבדה או בתנור לוהט.  הכנת הבצל בטמפורה:מערבבים את כל חומרי בלילת הטמפורה. טובלים את הבצל בבלילה ומטגנים בשמן עמוק להזהבה.מכינים את ההמבורגר: מחממים מחבת כבדה או גריל פחמים.משמנים קלות וצורבים את הקציצה משני צדיה לדרגת ההכנה הרצויה.חוצים את הלחמנייה העגולה.קולים קלות ומורחים באיולי, מעליו עלי חסה ומעליהם ההמבורגר והעגבנייה הצרובה. לסיום – מעל הכל מפזרים בצל פריך. מגישים מיד.צילום דניאל לילה, סטיילינג עמית פרבר

מצרכים ל- 4 המבורגרים:
700 גר' בשר עגל אדום אדום טחון גס
כפית מלח מחוקה
1/2 כפית פלפל גרוס
3 כפות רוטב ברביקיו
בצל לבן קצוץ דק דק
מעט מי סודה

לבצל פריך:
בצל לבן פרוס עבה
בלילת טמפורה
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1/4 כפית מלח
1/2 בקבוק בירה

להרכבת ההמבורגרים:
עגבניות פרוסות גס
שמן זית
עלי חסה
לחמנייה עגולה
איולי (או מיונז)

אופן ההכנה:
מערבבים את מוצרי הקציצות לתערובת אחידה.
מוסיפים את מי הסודה ומניחים לשעה במקרר.
מערבבים את הבצל בתערובת וצרים קציצות של כ- 200 גר'.

הכנת העגבניות:
את העגבניות מושחים בשמן זית ומתבלים.
צורבים על מחבת גריל כבדה או בתנור לוהט. 

הכנת הבצל בטמפורה:

מערבבים את כל חומרי בלילת הטמפורה.
טובלים את הבצל בבלילה ומטגנים בשמן עמוק להזהבה.

מכינים את ההמבורגר:
מחממים מחבת כבדה או גריל פחמים.
משמנים קלות וצורבים את הקציצה משני צדיה לדרגת ההכנה הרצויה.
חוצים את הלחמנייה העגולה.
קולים קלות ומורחים באיולי, מעליו עלי חסה ומעליהם ההמבורגר והעגבנייה הצרובה.
לסיום – מעל הכל מפזרים בצל פריך.
מגישים מיד.

צילום דניאל לילה, סטיילינג עמית פרבר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר