חומרים (ל- 4 מנות):
1 ק״ג בשר בקר טחון
250 גרם אליה (שומן כבש) – לבקש מהמוכר בסופר לטחון
כבדי עוף – 4 יחידות
מלח גס +פלפל שחור גרוס טרי
3 עגבניות ברונואז (קלופות, קצוצות ובלי הגרעינים)
1 בצל קצוץ
1 בצל ירוק קצוץ
1 שום קצוץ
שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים מחבת, לוקחים את הכבדים ומושחים אותם בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.
כאשר המחבת חמה מאוד (מעשנת), מקפיצים את הכבדים 1-2 דקות, כדי שייצרבו ויקבלו קצת טעם של ״על האש״
מערבבים את שאר החומרים.
מעצבים קציצה סביב כל כבד ומהדקים.
צולים על גריל חם, עד לדרגת העשייה הרצויה.