מיני שיפודי אנטריקוט

מצרכים:300 ג' אנטריקוט חתוך לקוביות קטנות 3X3 ס"ממצרכים לתיבול:4 שיני שום כתושות 1 כפית גדושה מלח1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי שליש כוס רוטב סויה1/2 כוס שמןאופן ההכנה:מערבבים בקערה את מצרכי התיבול.מוסיפים את נתחי האנטריקוט.מעסים את הנתחים.מניחים לכשעתיים במקרר.משפדים לשיפודי עץ קטנים.צולים כ- 2 דקות מכל צד – למידת עשייה מדיום רייר.מירי זורגר צילום אנטולי מיכאלו

מצרכים:
300 ג' אנטריקוט חתוך לקוביות קטנות 3X3 ס"מ

מצרכים לתיבול:
4 שיני שום כתושות
1 כפית גדושה מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
שליש כוס רוטב סויה
1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את מצרכי התיבול.
מוסיפים את נתחי האנטריקוט.
מעסים את הנתחים.
מניחים לכשעתיים במקרר.
משפדים לשיפודי עץ קטנים.
צולים כ- 2 דקות מכל צד – למידת עשייה מדיום רייר.

מירי זורגר

צילום אנטולי מיכאלו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר