מצרכים:
500 גרם בשר בקר טחון
300 גרם שומן טלה טחון
1 בצל לבן קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס נענע קצוצה
חצי כוס כוסברה קצוצה
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה בהרט
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
טועמים ומתקנים תיבול.
צולים על גריל, מנגל או מחבת – עד לדרגת העשייה הרצויה
סלט ירקות שרופים:
1 פלפל צהוב שרוף באש
1 פלפל אדום שרוף באש
1 פלפל חריף שרוף באש
2 בצלים שרופים באש
2 עגבניות שרופות באש
1 כף חומץ שרי
1כפית שטוחה סוכר
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
שמים את כל הירקות בכלי סגור ל- 20 דקות (כדי שנוכל להוריד את הקליפה).
מקלפים, חותכים גס את הירקות, מערבבים ומתקנים תיבול.
חציל על האש:
שורפים חציל שלם על האש.
חותכים לאורך ומפזרים מעל גרגירי חומוס עם טחינה.