תבשיל אסאדו בתוספת שעועית ירוקה ופירות יבשים

חומרים:400 גרם נתח אסאדו1 כוס רוטב צ'ילי מתוק1/3 כוס רוטב סויה שקית של שעועית ירוקה תערובת של 100 גרם חמוציות, ג'ינג'ר מסוכר, ותמרים מגולענים אופן ההכנה:לבשל את נתח האסאדו במים.כשרותח: להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 3 שעות.להוציא את הנתח, להעביר לתבנית חסינת אש.לצקת מעל את הרוטב של הצ'ילי והסויה (לערבב היטב).להכניס התבנית למשך 20 דקות לתנור בחום של 200 מעלות.לאחר שמוציאים – לחתוך לקוביות גסות.במקביל: להקפיץ את השעועית הירוקה, לערבב עם הפירות היבשים, ולתבל במלח ופלפל.     אתר המלון

חומרים:
400 גרם נתח אסאדו
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/3 כוס רוטב סויה
שקית של שעועית ירוקה
תערובת של 100 גרם חמוציות, ג'ינג'ר מסוכר, ותמרים מגולענים

אופן ההכנה:
לבשל את נתח האסאדו במים.
כשרותח: להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 3 שעות.
להוציא את הנתח, להעביר לתבנית חסינת אש.
לצקת מעל את הרוטב של הצ'ילי והסויה (לערבב היטב).
להכניס התבנית למשך 20 דקות לתנור בחום של 200 מעלות.
לאחר שמוציאים – לחתוך לקוביות גסות.
במקביל: להקפיץ את השעועית הירוקה, לערבב עם הפירות היבשים, ולתבל במלח ופלפל.

 

 

אתר המלון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר