חומרים:
400 גרם נתח אסאדו
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/3 כוס רוטב סויה
שקית של שעועית ירוקה
תערובת של 100 גרם חמוציות, ג'ינג'ר מסוכר, ותמרים מגולענים
אופן ההכנה:
לבשל את נתח האסאדו במים.
כשרותח: להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 3 שעות.
להוציא את הנתח, להעביר לתבנית חסינת אש.
לצקת מעל את הרוטב של הצ'ילי והסויה (לערבב היטב).
להכניס התבנית למשך 20 דקות לתנור בחום של 200 מעלות.
לאחר שמוציאים – לחתוך לקוביות גסות.
במקביל: להקפיץ את השעועית הירוקה, לערבב עם הפירות היבשים, ולתבל במלח ופלפל.