מצרכים לבשר:
1 ק"ג פילה בקר איכותי
מלח
פלפל
שמן זית
מצרכים לרוטב:
1 קופסה טונה 5% בטעם טבעי (מסוננת)
10 יחידות אנשובי משומר
5 כפות מיונז
15 יחידות צלפים מושרים במים רותחים
2 כפות מיץ לימון
1 כף גרידת לימון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
להגשה:
עלי ארוגולה טריים
אופן ההכנה:
טוחנים היטב את כל חומרי הרוטב ומעבירים לקערת הגשה.
צורבים את פילה הבקר לדרגת מדיום רייר ומגישים לצד הרוטב.
ניתן להגיש לצד עלי ארוגולה טריים.
צילום: קבוצת CPR