טונטו פילה בקר

מצרכים לבשר:1 ק"ג פילה בקר איכותימלח פלפלשמן זית מצרכים לרוטב:1 קופסה טונה 5% בטעם טבעי (מסוננת)10 יחידות אנשובי משומר5 כפות מיונז15 יחידות צלפים מושרים במים רותחים2 כפות מיץ לימון1 כף גרידת לימון1/2 כפית מלח1/2 כפית פלפל להגשה:עלי ארוגולה טרייםאופן ההכנה:טוחנים היטב את כל חומרי הרוטב ומעבירים לקערת הגשה.צורבים את פילה הבקר לדרגת מדיום רייר ומגישים לצד הרוטב. ניתן להגיש לצד עלי ארוגולה טריים.צילום: קבוצת CPR

מצרכים לבשר:
1 ק"ג פילה בקר איכותי
מלח
פלפל
שמן זית

מצרכים לרוטב:
1 קופסה טונה 5% בטעם טבעי (מסוננת)
10 יחידות אנשובי משומר
5 כפות מיונז
15 יחידות צלפים מושרים במים רותחים
2 כפות מיץ לימון
1 כף גרידת לימון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל

להגשה:
עלי ארוגולה טריים

אופן ההכנה:
טוחנים היטב את כל חומרי הרוטב ומעבירים לקערת הגשה.
צורבים את פילה הבקר לדרגת מדיום רייר ומגישים לצד הרוטב.
ניתן להגיש לצד עלי ארוגולה טריים.

צילום: קבוצת CPR

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר