תבשיל קדירה בשר ובמיה

רכיבים ל 6 סועדים מגש קוביות לתבשילי קדירה "אדום אדום" 2 כוסות גרגירי חומוס מוכנים 2 כוסות במיה קפואה 2 גזרים פרוסים 2 בצלים פרוסים דק 12 שיני שום שלמות 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחור טחון 1 כפית כמון טחון 3 כפות שמן זית כוס עגבניות קלופות מרוסקות 1 כוס מים אופן ההכנה מטגנים את הבצל ואת הבשר בשמן, על להבה גבוהה. מוסיפים את השום והגזר, מנמיכים את הלהבה ומתבלים בפלפל שחור, כמון ומלח. מוסיפים כוס מים, מכסים את הסיר ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה. מוסיפים חומוס, במיה ועגבניות מרוסקות, מכסים ומבשלים חצי שעה נוספת. מגישים חם, עם קוסקוס או אורז.

רכיבים ל 6 סועדים
מגש קוביות לתבשילי קדירה "אדום אדום"
2 כוסות גרגירי חומוס מוכנים
2 כוסות במיה קפואה
2 גזרים פרוסים
2 בצלים פרוסים דק
12 שיני שום שלמות
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית כמון טחון
3 כפות שמן זית
כוס עגבניות קלופות מרוסקות
1 כוס מים

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ואת הבשר בשמן,
על להבה גבוהה. מוסיפים את השום והגזר,
מנמיכים את הלהבה ומתבלים בפלפל שחור,
כמון ומלח. מוסיפים כוס מים, מכסים את הסיר
ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה. מוסיפים חומוס,
במיה ועגבניות מרוסקות, מכסים ומבשלים חצי
שעה נוספת. מגישים חם, עם קוסקוס או אורז.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר