חומרים
750 גרם בשר (מומלץ כתף מיושן)
4-5 קוביות שום דורות
4-5 קוביות פטרוזיליה דורות
4-5 קוביות כוסברה דורות
1 בצל
3 כוסות אפונה טרייה או קפואה
2 גבעולי עלי נענע קצוצים
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור
ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות קטנות של ס"מ על ס"מ.
מטגנים בשמן זית מכל הצדדים. מוסיפים בצל ושום קצוצים ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים 2 כוסות מים, פטרוזיליה, כוסברה ואת הנענע.
מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי.
מוסיפים את האפונה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-30 דקות.
מגישים עם לחם, פסטה, קוסקוס, אורז וכד'.