טאג'ין קזבלנקה

ל-6 מנותמצרכים:1 ק"ג בשר ראש2 עלי דפנה100 גרם גרגירי חומוס "הדס" מושרה ומבושל עד ריכוך2 כפות פפריקה מתוקה0.5 כפית כמון0.5 כורכוםמלח ופלפל שחור טריצרור כוסברה קצוצהשמן לטיגוןאופן ההכנה:לבשל את הבשר במים עם עלי דפנה, עד לריכוך הבשר כשעה. לקרר ולחתוך לקוביות גדולות. את הנוזל של הבשר לשמור בצד. בינתיים לחמם מחבת עם שמן, לטגן את הפפריקה, כורכום וכמון. להוסיף את הבשר החתוך ואת נוזל הבשר, ולבשל כחצי שעה על להבה נמוכה. לאחר מכן להוסיף את החומוס המבושל ואת הכוסברה. להוסיף מלח ופלפל ולבשל עוד חצי שעה.ממתכוני "שף תאכל" פסטיבל מסעדות השפלה, 20-29.11.05

ל-6 מנות

מצרכים:
1 ק"ג בשר ראש
2 עלי דפנה
100 גרם גרגירי חומוס "הדס" מושרה ומבושל עד ריכוך
2 כפות פפריקה מתוקה
0.5 כפית כמון
0.5 כורכום
מלח ופלפל שחור טרי
צרור כוסברה קצוצה
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לבשל את הבשר במים עם עלי דפנה, עד לריכוך הבשר כשעה. לקרר ולחתוך לקוביות גדולות. את הנוזל של הבשר לשמור בצד.
בינתיים לחמם מחבת עם שמן, לטגן את הפפריקה, כורכום וכמון. להוסיף את הבשר החתוך ואת נוזל הבשר, ולבשל כחצי שעה על להבה נמוכה.
לאחר מכן להוסיף את החומוס המבושל ואת הכוסברה. להוסיף מלח ופלפל ולבשל עוד חצי שעה.



ממתכוני "שף תאכל" פסטיבל מסעדות השפלה, 20-29.11.05

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר