גלילי בקר ממולאים

חומרים:½ ק"ג בשר טחון10 פרוסות דקות של כתף 10 פרוסות דקות של גזר10 פרוסות מלפפון חמוץ2 גזרים חתוכים לקוביות2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגוליםבצל חתוך לקוביותכף חרדלשמן זיתכף ברנדיכף אבקת מרק עוףמלח ופלפל שחור½ כוס פיסטוקים קלויים טחוניםאופן ההכנה:1. מפזרים שכבה דקה של בשר טחון על פרוסה של כתף, מעליה מניחים פרוסת גזר ופרוסת מלפפון חמוץ. מורחים מסביב בחרדל ומגלגלים לרולדה. מהדקים עם קיסם או בעזרת חוט2. יוצקים למחבת מעט שמן זית וכף ברנדי ומטגנים כל רולדה משני צדיה3. בסיר נפרד מטגנים בצל, סלרי, קוביות גזר. מניחים את הרולדות, מתבלים במעט מרק עוף, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד כמה דקות4. כשהתבשיל מוכן מפזרים מעל הרולדות את הפיסטוקים המטוגנים ומגישים.

חומרים:
½ ק"ג בשר טחון
10 פרוסות דקות של כתף
10 פרוסות דקות של גזר
10 פרוסות מלפפון חמוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגולים
בצל חתוך לקוביות
כף חרדל
שמן זית
כף ברנדי
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
½ כוס פיסטוקים קלויים טחונים

אופן ההכנה:
1. מפזרים שכבה דקה של בשר טחון על פרוסה של כתף, מעליה מניחים פרוסת גזר ופרוסת מלפפון חמוץ. מורחים מסביב בחרדל ומגלגלים לרולדה. מהדקים עם קיסם או בעזרת חוט
2. יוצקים למחבת מעט שמן זית וכף ברנדי ומטגנים כל רולדה משני צדיה
3. בסיר נפרד מטגנים בצל, סלרי, קוביות גזר. מניחים את הרולדות, מתבלים במעט מרק עוף, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד כמה דקות
4. כשהתבשיל מוכן מפזרים מעל הרולדות את הפיסטוקים המטוגנים ומגישים.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר