סטייק ביין אדום

חומרים:4 סטייקים מיושנים כהלכה (אנטרקוט או פילה) – 200-250 גרם כל אחד, ומעט שמןזית.לרוטב:שלושת רבעי כוס יין אדום1 כף עלי רוזמרין טריים וקצוצים1 כף טימיןמלח ופלפל שחורההכנה: מחממים מחבת משומנת לחום גבוה מאוד, מניחים את הסטייקים וצולים 2 – 3 דקות (לפילה מספיקות רק 2 דקות)מוציאים את הסטייקים ושומרים במקום חם.מוסיפים יין ותבלינים. מבשלים את הרוטב עד לרמת הסמיכות הרצויה.מעבירים את הסטייקים לצלחות הגשה, יוצקים את הרוטב ומגישים עם כוס יין משובח.

חומרים:
4 סטייקים מיושנים כהלכה (אנטרקוט או פילה) – 200-250 גרם כל אחד, ומעט שמןזית.

לרוטב:
שלושת רבעי כוס יין אדום
1 כף עלי רוזמרין טריים וקצוצים
1 כף טימין
מלח ופלפל שחור

ההכנה:
מחממים מחבת משומנת לחום גבוה מאוד, מניחים את הסטייקים וצולים 2 – 3 דקות (לפילה מספיקות רק 2 דקות)
מוציאים את הסטייקים ושומרים במקום חם.
מוסיפים יין ותבלינים.
מבשלים את הרוטב עד לרמת הסמיכות הרצויה.
מעבירים את הסטייקים לצלחות הגשה, יוצקים את הרוטב ומגישים עם כוס יין משובח.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר