מתכון לסועד אחד
רכיבים
150 גרם פרוסות דקות של נתח אנטריקוט משובח
שליש מנגו קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
50 גרם שעועית שחורה מבושלת עד ריכוך
חופן עלי ארוגולה או עלי רוקט
2 כפות שמן זית
1 כפית שמן שומשום
מלח ופלפל לפי הטעם
רוטב
חצי כוס יין אדום
חצי כוס חומץ בלסמי
80 גרם סוכר
אופן הכנת הרוטב
מכניסים את כל רכיבי הרוטב לקלחת ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים לחצי מהכמות. מניחים בצד להתקרר.
אופן הכנת הסלט
צולים במחבת את נתחי האנטריקוט עם מעט שמן זית.
שמים בקערה אחת את הנתחים הצלויים, עלי ארוגולה/רוקט, מנגו ושעועית שחורה.
מתבלים בשמן זית, שמן שומשום, מלח ופלפל.
מניחים בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב המצומצם והמקורר מעל.