סלט עלי אנטריקוט עם מנגו ושעועית שחורה ביין אדום וחומץ בלסמי

מתכון לסועד אחדרכיבים150 גרם פרוסות דקות של נתח אנטריקוט משובחשליש מנגו קלוף וחתוך לקוביות בינוניות50 גרם שעועית שחורה מבושלת עד ריכוךחופן עלי ארוגולה או עלי רוקט2 כפות שמן זית1 כפית שמן שומשוםמלח ופלפל לפי הטעםרוטבחצי כוס יין אדוםחצי כוס חומץ בלסמי80 גרם סוכראופן הכנת הרוטבמכניסים את כל רכיבי הרוטב לקלחת ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים לחצי מהכמות. מניחים בצד להתקרר.אופן הכנת הסלטצולים במחבת את נתחי האנטריקוט עם מעט שמן זית. שמים בקערה אחת את הנתחים הצלויים, עלי ארוגולה/רוקט, מנגו ושעועית שחורה.מתבלים בשמן זית, שמן שומשום, מלח ופלפל.מניחים בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב המצומצם והמקורר מעל.

מתכון לסועד אחד

רכיבים
150 גרם פרוסות דקות של נתח אנטריקוט משובח
שליש מנגו קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
50 גרם שעועית שחורה מבושלת עד ריכוך
חופן עלי ארוגולה או עלי רוקט
2 כפות שמן זית
1 כפית שמן שומשום
מלח ופלפל לפי הטעם

רוטב
חצי כוס יין אדום
חצי כוס חומץ בלסמי
80 גרם סוכר

אופן הכנת הרוטב
מכניסים את כל רכיבי הרוטב לקלחת ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים לחצי מהכמות. מניחים בצד להתקרר.

אופן הכנת הסלט
צולים במחבת את נתחי האנטריקוט עם מעט שמן זית.

שמים בקערה אחת את הנתחים הצלויים, עלי ארוגולה/רוקט, מנגו ושעועית שחורה.

מתבלים בשמן זית, שמן שומשום, מלח ופלפל.

מניחים בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב המצומצם והמקורר מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר