סקלופיני עגל חלב

חומריםשייטל עגל חלבקמח מלח פלפלחמאהרוטב פורטרוטב פורט2/3 ציר בקר1/3 יין פורטאופן הכנהלפרוס את השייטל לפרוסות דקותלקמח את השייטללסגור במחבט חצי דקה כל צד בשמן זיתלהוסיף את רוטב הפורט ולצמצם בחמאה

חומרים
שייטל עגל חלב
קמח
מלח
פלפל
חמאה
רוטב פורט

רוטב פורט
2/3 ציר בקר
1/3 יין פורט

אופן הכנה
לפרוס את השייטל לפרוסות דקות

לקמח את השייטל

לסגור במחבט חצי דקה כל צד בשמן זית

להוסיף את רוטב הפורט ולצמצם בחמאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר