סטייק אנטריקוט בעשן עשבי תיבול

רכיבים2 סטייקים (כ-600 גרם) אנטריקוט צרור עשבי תיבול טריים, רצוי מעורבים: רוזמרין, טימין, מיורן, ואפילו ענפי גפן. כפית פלפל שחור גרוס. קורט מלח גס נייר אלומיניום אופן ההכנהאנטריקוט "אדום אדום" מיושן בדיוק כמו שצריך ומוכן לצלייה. מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת. מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות. מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים. הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש.בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס. מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום.צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט.

רכיבים
2 סטייקים (כ-600 גרם) אנטריקוט
צרור עשבי תיבול טריים, רצוי מעורבים: רוזמרין, טימין, מיורן, ואפילו ענפי גפן.
כפית פלפל שחור גרוס.
קורט מלח גס
נייר אלומיניום

אופן ההכנה
אנטריקוט "אדום אדום" מיושן בדיוק כמו שצריך ומוכן
לצלייה.

מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת.

מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות.

מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את
עשבי התיבול על הפחמים.

הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש.

בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס.

מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום.

צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר