נתחי פילה בפטריות

פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרוןהמצרכים500 גרם פילה בקר חתוך לקוביות100 גרם פטריות שמפיניון500 סמ"ק ציר בקר250 סמ"ק שמנתכ-3 כפות חרדלשמן זיתחופן עירית קצוצהפלפל גרוסמלחהוראות הכנהרוטבנבשל את ציר הבקר על אש בינונית ונצמצם אותו בחצי,נוסיף פנימה את השמנת ונצמצם אותם יחדיו בחצי,נוסיף פנימה את החרדל ונערבב ביחד עד סמיכות רצויה.חשוב במהלך הצימצום להקפיד לערבב את הרוטב מידי פעם.הכנת המנהנחמם מחבת עם שמן זית עד אשר היא רותחת, נכניס פנימה את נתחי הפילה ונסגור את הבשר מכל צדדיו ולהנמיך את האש קצת,נוסיף פנימה את הפטריות,פלפל גרוס בנדיבות ומלח, נקפיץ יחדיו כדקה ונוסיף פנימה 100 סמ"ק של רוטב החרדל, נקפיץ ביחד שהרוטב יעטוף את הבשר, להניח בצלחת לפזר עירית ולהגיש.

פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון

המצרכים
500 גרם פילה בקר חתוך לקוביות
100 גרם פטריות שמפיניון
500 סמ"ק ציר בקר
250 סמ"ק שמנת
כ-3 כפות חרדל
שמן זית
חופן עירית קצוצה
פלפל גרוס
מלח

הוראות הכנה
רוטב
נבשל את ציר הבקר על אש בינונית ונצמצם אותו בחצי,נוסיף פנימה את השמנת ונצמצם אותם יחדיו בחצי,נוסיף פנימה את החרדל ונערבב ביחד עד סמיכות רצויה.

חשוב במהלך הצימצום להקפיד לערבב את הרוטב מידי פעם.

הכנת המנה
נחמם מחבת עם שמן זית עד אשר היא רותחת, נכניס פנימה את נתחי הפילה ונסגור את הבשר מכל צדדיו ולהנמיך את האש קצת,נוסיף פנימה את הפטריות,פלפל גרוס בנדיבות ומלח, נקפיץ יחדיו כדקה ונוסיף פנימה 100 סמ"ק של רוטב החרדל, נקפיץ ביחד שהרוטב יעטוף את הבשר, להניח בצלחת לפזר עירית ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר