המבורגר אודאון

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץמצרכים ל-8 יחידות 250 גרם כל אחת400 גרם שומן בקר טחון1.600 גר' אנטרקוט מיושן טחון15 גרם פלפל שחור גרוס8 גרם מלח גסאופן הכנהלערבב את כל החומרים היטב, להניח במקרר לשעתיים ליצור קציצות של 250 גרם כל אחתלצלות על גריל פחמיםתוספותפורטובלו בגרילפטריות פורטובלו גדולות ומנוקות מדפים וגבעולמושחים את הפטריות בשמן זית, בוזקים מלח ופלפל שחור וצולים על הגריל, מניחים על ההמבורגרבצל צלויקולפים בצלים לבנים ופורסים לפרוסות עבותמערבבים עם קצת שמן זית מלח ופלפלוצולים בתנור בחום גבוהה עד ריכוך והשחמהתוספות מומלצות מעל ההמבורגרביצת עיןפרוסות בייקון מטוגנותפטריות צלויותגבינה על כל סוגיה (רוקפור, קממבר, צהובה)בצלכבד אווזטיפים להכנת ההמבורגר המושלםלהמבורגר איכותי יש להשתמש בבשר איכותי. אני ממליץ על אנטרקוט שהוא חלק עסיסי ומשוייש בשומןיש לוודא עם הקצב שהנתח מיושן היטב – בכלל, תמיד עדיף לקנות בשר אצל קצב עליו אתם סומכים, כך שתיהיו שקטים ובטוחים עם כל קנייה.מומלץ וצריך להכניס לתערובת הבשר גם שומן בקר. מבחינת יחסים וכמויות יש להשתמש ב-30 אחוז שומן מכלל התערובתכדאי לבקש מהקצב לטחון את האנטרקוט והשומן יחד בטחינה גסה – כך יוצאת תערובת הומוגנית.והכי חשוב: לא להכין את הקציצות מראש, אלא לצלות ולאכול מיד.

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץ

מצרכים ל-8 יחידות 250 גרם כל אחת
400 גרם שומן בקר טחון
1.600 גר' אנטרקוט מיושן טחון
15 גרם פלפל שחור גרוס
8 גרם מלח גס

אופן הכנה
לערבב את כל החומרים היטב, להניח במקרר לשעתיים
ליצור קציצות של 250 גרם כל אחת
לצלות על גריל פחמים

תוספות

פורטובלו בגריל
פטריות פורטובלו גדולות ומנוקות מדפים וגבעול
מושחים את הפטריות בשמן זית, בוזקים מלח ופלפל שחור וצולים על הגריל, מניחים על ההמבורגר

בצל צלוי
קולפים בצלים לבנים ופורסים לפרוסות עבות
מערבבים עם קצת שמן זית מלח ופלפל
וצולים בתנור בחום גבוהה עד ריכוך והשחמה

תוספות מומלצות מעל ההמבורגר
ביצת עין
פרוסות בייקון מטוגנות
פטריות צלויות
גבינה על כל סוגיה (רוקפור, קממבר, צהובה)
בצל
כבד אווז

טיפים להכנת ההמבורגר המושלם
להמבורגר איכותי יש להשתמש בבשר איכותי. אני ממליץ על אנטרקוט שהוא חלק עסיסי ומשוייש בשומן

יש לוודא עם הקצב שהנתח מיושן היטב – בכלל, תמיד עדיף לקנות בשר אצל קצב עליו אתם סומכים, כך שתיהיו שקטים ובטוחים עם כל קנייה.

מומלץ וצריך להכניס לתערובת הבשר גם שומן בקר. מבחינת יחסים וכמויות יש להשתמש ב-30 אחוז שומן מכלל התערובת

כדאי לבקש מהקצב לטחון את האנטרקוט והשומן יחד בטחינה גסה – כך יוצאת תערובת הומוגנית.

והכי חשוב: לא להכין את הקציצות מראש, אלא לצלות ולאכול מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר