סינטה עם טריאו עדשים ברוטב יין אדום

מוצרים לבשר2 ק"ג סינטה חתוכה לאורכה ומחולקת לרבעים.תערובת חמישה תבלינים, סוכר חום. מלח ים אטלנטי, פלפל גרוס.חומרים לעדשיםכוס עדשים מכל סוג שחורים, אדומים, וירוקים.מלח, פלפל.חומרים לרוטבחצי ליטר ציר בקר כצל'ה.כוס יין לבן. כף רוטב צדפות משובח. חמאה . מעט עלים ירוקים. אופן הכנהלעדשים לבשל לחוד כל סוג עדשים לריכוך מתאים. להיזהר עם העדשים האדומים שלא יהפכו לעיסה. לתבל עם מלח ופלפל לשמור במקום חם.לרוטב לצמצם ציר בקר ויין לבן עם רוטב הצדפות למידת סמיכות של רוטב. ניתן להסמיך עם חמאה קרה. לבשר למרוח את הבשר בתערובת התבלינים הסוכר מלח ופלפל לפי טעם. לצלות את הבשר מכל צדדיו על מחבת חם (רצוי מחבת שאפשר להכניס לתנור) כשתי דקות מכל צד. הבשר צריך לקבל גוון זהוב כהה. להכניס לתנור מחומם מראש 180 מ"צ כ 7 דקות למידת מדיום רייר.(ניתן לצלות עוד 3-7 דקות לדרגות עשיה גבוהות יותר לפי הטעם). להמתין כ 5 דקות ולפרוס למניפה.בהגשה לסדר יפה על הצלחת את העדשים, להוסיף את פרוסות הסינטה ולצקת רוטב, לקשט עם עלים ירוקים.

מוצרים לבשר
2 ק"ג סינטה חתוכה לאורכה ומחולקת לרבעים.
תערובת חמישה תבלינים, סוכר חום.
מלח ים אטלנטי, פלפל גרוס.

חומרים לעדשים
כוס עדשים מכל סוג שחורים, אדומים, וירוקים.
מלח, פלפל.

חומרים לרוטב
חצי ליטר ציר בקר כצל'ה.
כוס יין לבן.
כף רוטב צדפות משובח.
חמאה .
מעט עלים ירוקים.

אופן הכנה
לעדשים לבשל לחוד כל סוג עדשים לריכוך מתאים. להיזהר עם העדשים האדומים שלא יהפכו לעיסה. לתבל עם מלח ופלפל לשמור במקום חם.

לרוטב לצמצם ציר בקר ויין לבן עם רוטב הצדפות למידת סמיכות של רוטב. ניתן להסמיך עם חמאה קרה.

לבשר למרוח את הבשר בתערובת התבלינים הסוכר מלח ופלפל לפי טעם. לצלות את הבשר מכל צדדיו על מחבת חם (רצוי מחבת שאפשר להכניס לתנור) כשתי דקות מכל צד. הבשר צריך לקבל גוון זהוב כהה.

להכניס לתנור מחומם מראש 180 מ"צ כ 7 דקות למידת מדיום רייר.

(ניתן לצלות עוד 3-7 דקות לדרגות עשיה גבוהות יותר לפי הטעם).

להמתין כ 5 דקות ולפרוס למניפה.

בהגשה לסדר יפה על הצלחת את העדשים, להוסיף את פרוסות הסינטה ולצקת רוטב, לקשט עם עלים ירוקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר