טג'ין טלה עם קוביות ג'ינג'ר של דורות ושזיפים יבשים

החומריםאחד וחצי ק"ג בשר טלה חתוך לקוביות.300 גרם שזיפים יבשים.3 בצלים קצוצים דק.חצי כוס שמן זית. 4 קוביות ג'ינג'ר דורות.6 קוביות שום דורות.1 כפית קינמון.3 כפות דבש.3 כוסות מים.חצי כפית זעפרן מהול ב רבע כוס מים רותחים.מלח ופלפל שחור לפי הטעם.אופן ההכנה1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את השום ומזהיבים, וא"כ את הבשר, עד להשחמה.2. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הקינמון והדבש, הזעפרן וקוביות הג'ינג'ר.3. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי, מוסיפים את השזיפים ומבשלים עוד כשעה וחצי, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.4. מגישים עם אורז לבן

החומרים
אחד וחצי ק"ג בשר טלה חתוך לקוביות.
300 גרם שזיפים יבשים.
3 בצלים קצוצים דק.
חצי כוס שמן זית.
4 קוביות ג'ינג'ר דורות.
6 קוביות שום דורות.
1 כפית קינמון.
3 כפות דבש.
3 כוסות מים.
חצי כפית זעפרן מהול ב רבע כוס מים רותחים.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את השום ומזהיבים, וא"כ את הבשר, עד להשחמה.

2. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הקינמון והדבש, הזעפרן וקוביות הג'ינג'ר.

3. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי, מוסיפים את השזיפים ומבשלים עוד כשעה וחצי, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.

4. מגישים עם אורז לבן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר