קבב טלה עם טחינה צנוברים וסומק

מצרכים1 קג' טלה טחון50 גרם נענע קצוצה150 גרם צנוברים קלויים1 כוס פטרוזיליה קצוצה2 בצלים בצלים לבנים קצוצים דק4 שיני שום קצוצות3 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים וקצוצים3 כפות גרגירי כמון שלמיםחצי כף פלפל אנגלי כתושמלח, פלפל שחור טחוןהכנהמערבים את כל החומרים ומעבדים לקבבים מאורכים, צולים על גריל כחמש דקות, מפזרים מעל תערובת בצלתערובת הבצלמצרכיםחצי כוס שמן זית3 בצלים חתוכים לקוביות5 שיני שום קצוצות1 פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ10 עלי זעתר קרועיםמלח, פלפל שחור טחון טרי50 גרםצנובריםמעט סומקהכנהמטגנים בשמן את הבצל, זעתר והשום עד שהוא מתחיל להזהיב, ממליחים ומפלפלים. רק לקראת הסוף מוסיפים את הצנוברים.יוצקים על הקבב ומפזרים מעט סומק עלי כוסברה שלמים.

מצרכים
1 קג' טלה טחון
50 גרם נענע קצוצה
150 גרם צנוברים קלויים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים בצלים לבנים קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות
3 פלפלים ירוקים חריפים מנוקים וקצוצים
3 כפות גרגירי כמון שלמים
חצי כף פלפל אנגלי כתוש
מלח, פלפל שחור טחון

הכנה
מערבים את כל החומרים ומעבדים לקבבים מאורכים, צולים על גריל כחמש דקות, מפזרים מעל תערובת בצל

תערובת הבצל

מצרכים
חצי כוס שמן זית
3 בצלים חתוכים לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1 פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ
10 עלי זעתר קרועים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
50 גרםצנוברים
מעט סומק

הכנה
מטגנים בשמן את הבצל, זעתר והשום עד שהוא מתחיל להזהיב, ממליחים ומפלפלים. רק לקראת הסוף מוסיפים את הצנוברים.
יוצקים על הקבב ומפזרים מעט סומק עלי כוסברה שלמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר